A blogon megjelent, Erősebb leszel, mert elfordul a tekinteted magadról című, Uracs Miklóssal készített interjú elnyerte a Média a Családért Alapítvány által létrehozott Média a Családért-díj 2018. évi szakmai fődíját.

A rangos elismerés egyben szelíd buzdítás is arra, hogy hétköznapi családi életünkben, illetve az édesapák jelenlétében, küzdelmeiben, cselekedeteiben - azok minden tökéletlensége ellenére is - szüntelenül fürkésszük és felismerjük, majd hatni engedjük a rendkívülit. A blog interjúin átviláglik, hogy ha mindig csak a dolgok jó oldalát nézzük, előbb-utóbb becsapjuk magunkat, ám ha mindig a dolgok szent oldalára vagyunk kíváncsiak (és ezt vallástól, világnézettől függetlenül kutatni érdemes), talán igazabb, hitelesebb és bátorítóbb képet kapunk életünk legfőbb ajándékairól. Például az apákról is.

Hálás vagyok minden édesapának, különösképp a blog számára készséggel nyilatkozóknak, az engem fölnevelő apának, s legfőképp annak az Atyának, aki mindannyiunké. Köszönettel tartozom e blog olvasóinak is, akik a fentebb említett kutakodásban nagyszerű csapattársakat és minden díjnál értékesebb visszajelzést jelentenek számomra.

A díjátadó gála összefoglaló kisfilmje ITT, a díjazott interjúval kapcsolatos videó pedig ITT érhető el.


"Nem tetteiteknek köszönhetitek, hogy senki se dicsekedhessék." (Ef 2, 9)


 .